Containere de mare capacitate - ABROLLContainere de mare capacitate - ABROLL

Dacă ne referim la producţia anuală de peste 2000 de bucăţi, ELKOPLAST CZ este unul dintre cei mai importanţi producători de containere tip Abroll din Republica Cehă. Producem containere Abroll standard deschise, acoperite si speciale, în fabrica noastră de producţie din Bruntál (înfiinţată în 2001) pe o suprafaţă de aprox. 29 000 mp. Fabrica a fost modernizată treptat şi datorită noilor investiţii, este încă în plină extindere.

O mare parte din producţia fabricii este destinată exportului, în special containere realizate în conformitate cu standardul German DIN 30722 sau standardul Francez NF R 17-108. În prezent, containerele noastre pot fi regăsite în 14 ţări din Europa, oriunde este necesară depozitarea eficientă sau transportul de materiale cu volum ridicat. Produsele ELKOPLAST CZ se bucură de succes datorită valorii lor de utilizare şi calităţii de realizare.

Prin investiţiile realizate în tehnologiile moderne de producţie şi prin raţionalizarea procesului de fabricaţie, dorim să contribuim la creşterea eficienţei şi fiabilităţii colectării de deşeuri pe termen lung. Echipa noastră de proiectanţi lucrează cu noul software Autodesk Inventor Series pentru a realiza schiţe 3D pentru dumneavoastră.

Beneficii pentru client:

  • capacităţi de producţie suficiente,
  • experienţă de lungă durată în producţia de containere,
  • experienţe de producţie atipice - ajustări fără probleme în funcţie de nevoile specifice ale clientului;
  • compania are propriul său departament de proiectare şi atelier de prototipuri,
  • diferite metode de finanţare,
  • transportul containerelor la destinaţie utilizând propriile camioane ale companiei.

Daniela Bucur
Contactați reprezentantul nostru comercial!

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate