Cine suntem?

Elkoplast România S.R.L. face parte din grupul internaţional Elkoplast CZ, cu sediul cât și cele trei unităţi de producţie locate în Republica Cehă. 

Elkoplast România S.R.L. ca și unic reprezentant al producătorului ceh, pe piata românească, oferă partenerilor săi, recipienţi din material plastic (HDPE), metal și fibră de sticlă de diferite dimensiuni, de cea mai inaltă calitate, obţinuţi prin tehnologii moderne de ultimă oră cu utilajele cele mai performante, utilizabili în majoritatea industriilor și aplicatiilor.

2 156

clienti
activi

Lidé
35

exportam
in tarile

Globus
150

Personal

Zaměstnanci

Produsele noastre

În cele trei unități de producție certificate ISO, dispunem de tehnologii pentru producția de metale, turnarea rotativă a polietilenei și producerea fibrei de sticlă.

Producția de metale

Producția de metale Citește mai mult

Turnarea rotativă a polietilenei

Turnarea rotativă a polietilenei Citește mai mult

Produse din fibră de sticlă

Produse din fibră de sticlă Citește mai mult

Participări la târguri

Ne întâlnim cu clienții noștri la cele mai importante expoziții internaționale, mai ales la cele din domeniul gestionării deșeurilor.

TECHAGRO 2018
TECHAGRO 2018

TECHAGRO 2018

8. - 12. 4. 2018

Târg internațional de tehnologie agricolă

Ifat Mnichov
Ifat Mnichov

Ifat Mnichov

14. - 18. 5. 2018

Expoziția de accesorii, tehnologii și servicii ecologice.

Pack Expo in Bucharest
Pack Expo in Bucharest

Pack Expo in Bucharest

16. -19. 05. 2018

Va invitam sa vizitati in perioada 16-19 Mai 2018 standul nostru nr.233 din cadrul Pack Expo organizat de Romexpo Bucuresti pentru a afla ultimele noutati despre productia cat si produsele noastre.

Va asteptam cu drag !

Pollutec Lyon
Pollutec Lyon

Pollutec Lyon

27. - 30. 11. 2018

Expoziția de accesorii, tehnologii și servicii ecologice.

Suntem mândri că putem ajuta

Centrul de terapie cu câini din Zlín este destinat în primul rând micilor clienți care suferă de paralizie cerebrală sau de alte afecțiuni mentale sau fizice.

Clubul sportiv al utilizatorilor de scaune cu rotile din Ostrava (SKV) este specializat pe tenis de masă pentru sportivii cu handicap, organizează seminare de specialitate în domeniul reabilitării, în sfera socială și de sănătate. De asemenea, am contribuit semnificativ la Campionatul Cehiei de tenis de masă pentru utilizatorii de scaune cu rotile.

TJ Olympia Bruntál a apărut în 02.12. 1988 și are 856 de membri, care participă la atletism, floorball, sporturi recreative, la evenimente ale Asociației Cehe Sportive pentru Toți și ale clubului de seniori U3V.

Compania

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de clienții și partenerii societății ELKOPLAST ROMANIA, în sensul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ("GDPR").

Administrator al datelor dvs.

ELKOPLAST ROMANIA SRL, cu sediul in Giroc 307220, str.Mercur nr.17, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului Timis sub nr. 35/1750/2007, având CUI:RO21694681, (denumită în continuare ELKOPLAST) vă informează despre prelucrarea datelor dvs. personale și a drepturilor dvs.

Scopurile procesării datelor

Noi prelucrăm datele dvs. personale în măsura necesară pentru:

  • îndeplinirea obligațiilor contractuale;
  • îndeplinirea obligațiilor care decurg din condițiile prestărilor de servicii agreate;
  • respectarea obligațiilor care decurg din reglementările legale generale obligatorii;
  • gestionarea contactelor către reprezentanții clienților și partenerilor de afaceri;
  • trimiterea de comunicatii de afaceri privind produsele si serviciile oferite;
  • organizarea de evenimente de afaceri și de formare, inclusiv invitatiile și organizarea șederii;
  • accesul personalizat la serviciile noastre de Internet;
  • asigurarea protecției drepturilor noastre și a intereselor legitime.

În conformitate cu Legea nr. 480/2004 Coll., cu privire la anumite servicii ale societății informaționale, ELKOPLAST nu utilizează informațiile dvs. de contact în scopul transmiterii comunicărilor de afaceri cu o ofertă bazată pe decizii automate, inclusiv profilarea, până când nu sunteți de acord cu utilizarea acestora.

Datele pe care le procesăm

Procesam următoarele categorii de informații personale:

Datele de identificare

Pentru a vă identifica în mod inconfundabil, procesăm următoare date personale: numele, prenumele, titlul, firma, poziția în companie.

Informatii de contact

Pentru a vă contacta, procesăm următoarele informațiile personale: e-mail, numere de telefon, adresa firmei sau adresa de contact.

Informații despre orientarea profesională

Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre, care corespund profilului Dvs. profesional, procesăm date personale în cadrul domeniului: afaceri, specializare profesională, chestionare de afaceri.

Destinatarul datelor dvs.

ELKOPLAST procesează și stochează datele dvs. personale. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi procesată numai de ELKOPLAST pe baza unui acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi, în anumite condiții, puse la dispoziția autorităților de stat (poliție, instanțele judecătorești, administrația financiară, etc.) în exercitarea atribuțiilor lor legale.

Timpul de procesare a datelor

Datele dvs. personale sunt stocate la noi pe durata acordului dintre dvs. și ELKOPLAST sau pe durata înregistrării dvs. pentru utilizarea platformei ELKOPLAST.

La terminarea relației contractuale dintre dvs. și compania noastră sau la încetarea utilizării serviciilor noastre, vom continua să procesăm datele dvs. personale numai în scopurile și pentru timpul în care suntem obligați să păstrăm aceste date în conformitate cu legile generale.

Dacă ne-ați dat permisiunea de a procesa date cu caracter personal în scopul trimiterii de oferte de afaceri, perioada de stocare a datelor dvs. personale este de cinci ani de la data consimțământului dvs.

După expirarea perioadei de păstrare a datelor dvs. personale sau a perioadei în care trebuie să respectăm legea, datele dvs. personale vor fi anonime sau șterse din bazele de date și sistemele noastre.

Care sunt drepturile tale

Noi prelucrăm datele dvs. în mod transparent, corect, în conformitate cu GDPR și reglementările legale generale obligatorii. Aveți dreptul de a vă accesa datele și dreptul de a le modifica. În cazul în care optați pentru ștergerea datelor pe care ne-ați dat acordul, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Dacă doriți să revocați consimțământul dvs. de procesare și nu există niciun alt motiv legal pentru prelucrarea datelor dvs. sau dacă vă exprimați respingerea de a trimite comunicări comerciale, aveți dreptul să ștergeți sau să restricționați procesarea.

Puteți aplica dreptul de a vă accesa datele și celelalte drepturi prin trimiterea unei solicitări scrise la ELKOPLAST sau prin trimiterea electronică la office@elkoplast.ro.

Dacă considerați că procesarea datelor nu este corectă, puteți depune o plângere la Biroul pentru protecția datelor cu caracter personal. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne scrieți la office@elkoplast.ro.

Repere

1991

Producție de containere din fibră de sticlă în Ostrata
20 de angajați

1997

Înființare ELKOPLAST CZ, s.r.o.
Producție de containere din oțel
32 de angajați

2001

Unitate nouă de producție în Bruntál - producție de containere supradimensionate.
74 de angajați

2003

Inițiere transport rutier internațional
86 de angajați

2008

Producție de containere din polietilenă în Bruntál
129 de angajați

Societatea ELKOPLAST CZ deține certificatul calității:

ISO 9001
ISO 14001