Container semiingropat SemiQ

Luând în considerare cantitatea de deşeuri aflată în continuă creştere cât şi necesitatea din ce în ce mai imperios necesară privind colectarea selectivă a deşeurilor în scopul valorificării acestora, capacitatea punctelor de colectare trebuie să fie sporită în mod treptat; punctele de colectare sunt adesea localizate în zone în care fiecare metru pătrat este de mare valoare.

 

Amplasarea containerelor noastre semiîngropate vă va permite să utilizaţi mult mai eficient zona punctelor de colectare şi să îmbunătăţiţi simultan aspectul estetic şi curăţenia de la punctul de colectare, care nu se va mai umple cu deşeuri.

Containerele semiîngropate îşi vor găsi locul chiar şi în zone cu distanţe mai lungi de colectare, deoarece capacitatea lor mărită permite extinderea intervalelor de colectare, iar costurile aferente colectării deşeurilor vor fi reduse.

Aspectul designului este rezultatul propriei noastre dezvoltări, luând în considerare nu numai aspectul estetic ci şi elementele ergonomice, de asemenea.

Utilizare

  • ele sunt bune destinate colectării deseurilor de sticlă, hârtie, plastic și deșeuri municipale reziduale.

Specificații

  • realizat din polietilenă,
  • toate piesele din otel sunt zincate la cald,
  • ele constau dintr-un container exterior construit în pământ (până la aproximativ 2/3) și un container interior cilindric detașabil.

Opțiuni

  • un sac textil înlocuibil în locul containerului interior.

Dimensiuni:

Tip Volum Diametru Înălțime
SemiQ 1.5 1150 mm 2510 mm 1500 l
SemiQ 3.0 1500 mm 2700 mm 3000 l
SemiQ 5.0 1900 mm 2770 mm 5000 l

 

Galerie foto

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate