Containere îngropate

Prin instalarea containerelor noastre veți realiza utilizarea eficientă a spațiului destinat locului de colectare a deșeurilor și în același timp se vor îmbunătăți semnifictiv aspectul estetic cât și curățenia. Containerele sunt indicate pentru colectarea sticlei, hârtiei și deșeurilor comunale mixte. Fabricate conform normei EN 13071.

Containerele noastre se caracterizează prin aspect estetic, funcționalitate, manevrare simplă și o durată mare de funcționare, fără a fi necesară întreținerea. Prin aspectul lor nu perturbă dezvoltarea urbană ci dimpotrivă o completează corespunzător.

Își vor găsi o utilizare avantajoasă și în zonele cu distanțe mai mari între gropile de gunoi, deoarece capacitatea lor mare permite prelungirea intervalului de colectare și astfel reduce cheltuielile cu ridicarea deșeurilor. Golirea unui container durează 3-4 minute. Sistemul de deschidere a fundului containerului: cu pedală, cu două cârlige sau Kinshofer.

Prin construcția lor, este vorba de containere din oțel, îngropate în pământ și protejate printr-un siloz exterior din beton. Variantele de capacitate sunt de 3, 4 sau 5 mc. Accesul persoanelor autorizate poate fi restricționat mecanic, electronic sau printr-un cip. Datele privind accesul la container pot fi transmise direct la centrul de operare.

Principalele avantaje

  • capacitatea substanțial mai ridicată a locului de colectare, întreaga capacitate a recipientului fiind îngropată în sol,
  • frecvența mai mică a golirii duce la reducerea cheltuielilor și a influențelor negative asupra mediului (reducerea de emisii, zgomot și posibilitatea de funcționare în localitatea respectivă),
  • deșeurile sunt stocate în totalitate în subteran, unde este o temperatură mai stabilă, prin care se încetinește procesul de descompunere a deșeurilor și se reduce degajarea mirosurilor,
  • deșeurile sunt așezate până la înălțimea de 2,7 m și astfel se produce o mai bună compactare prin greutatea proprie a acestora,
  • sunt limitate vandalismul și posibilitatea scoaterii repetate a deșeurilor, inclusiv accesul animalelor,
  • se îmbunătățesc aspectul estetic și curățenia locului de colectare, care nu mai debordează de gunoaie.
  • acces restricționat - cu cardul (opțiune),
  • monitorizarea de la distanță a gradului de umplere (opțiune).

Baza

Baza de 1600 x 1600 mm reprezintă partea containerului pe care se poate circula. Suprafața poate fi asfalt, oțel galvanizat cu o strctură ce îmbunătățește aderența cu grosimea de 4/6 mm sau un alt strat de suprafață.

Containerul interior detașabil

Dacă apare necesitatea compartimentării într-un container, spațiul interior se separă în 2 sau 3 camere. Rezistența mare și durata lungă de funcționare sunt garantate de tabla zincată la cald cu grosimea de 3 mm.

Siloz din beton

Piesă robustă, turnată din beton etanș la apă, cu greutatea de 5 t. Protejează containerul de presiunea solului din jur și de apele pluviale, care ar putea avea ca efect ridicarea containerului.

Siguranță împotriva căderii în silozul exterior

Protejează personalul și pietonii împotriva căderii în silozul exterior. Clientul poate alege între podeaua de siguranță, clapeta dublă sau peretele de împrejmuire.

Suprastructura

Suprastructura este partea supraterană, vizibilă a containerului. Tratamentul de suprafață este realizat prin acoperirea cu pulbere având strat anti-grafitti pentru o îndepărtare mai ușoară a desenelor și autocolantelor. Suprastructura simplă UNO este proiectată în mărimile S, M, L. Suprastructurile duble DUO pentru deșeuri sortate au mărimea S și M. Suprastructurile mai mari permit folosirea unor orificii mai mari de inserare pentru deșeurile de dimensiuni mai mari. În partea superioară este amplasat elementul de prindere al sistemului de ridicare de tipul cu 1/2/3 cărlige sau Kinshofer.

typ volum (m3) lungime (mm) lățime (mm) înălțime totală (mm)
3 m3 3,0 1600 1600 2910
4 m3 4,0 1600 1600 3410
5 m3 5,0 1600 1600 3980


 
 

Galerie foto

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.