Prese de balotatPrese de balotat

Presele de balotat reduc volumul deşeurilor de dimensiuni mari (carton, hârtie, ambalaje din plastic, sticle PET etc). După ce sunt comprimate, deşeurile sunt grupate într-un balot, care este uşor de depozitat şi manipulat. Beneficiile sunt evidente: economisiţi bani pentru colectarea deşeurilor precum şi timp, spaţiu şi mână de lucru, îmbunătăţind în acelaşi timp igiena şi curăţenia de la punctul de lucru.
Vă poate asigura o nouă perspectivă pentru reciclarea acestor materiale adesea valoroase şi, prin urmare, chiar noi venituri.

Problema dumneavoastră actuală

Fie că aveţi o afacere în domeniul comerţului cu amănuntul, o companie industrială sau de logistică, sau din domeniul hotelier, fie că lucraţi în sectorul public, în fiecare zi adunaţi foarte multe deşeuri, de la ambalajele bunurilor şi până la materialele care vă sunt livrate la locul de muncă în plastic sau cutii de carton, adesea învelite în folie din plastic. Mai mult decât atât, toate tipurile de deşeuri sunt generate în fiecare zi, în diferite amplasamente, de exemplu deşeuri amestecate de la bucătării/cantină, carton şi plastic de la un chioşc sau şcoală şi tipuri diferite de fragmente de deşeuri de la o staţie de reciclare.

Ambalajele şi alte deşeuri sunt eliminate în coşuri, containere exterioare sau depozitate într-un loc de unde trebuie să fie transportate către containere mai mari la un moment ulterior, ocupând prea mult spaţiu valoros. Personalul dumneavoastră petrece mult timp cu manipularea internă a deşeurilor necomprimate şi, în plus, există şi costurile pentru închirierea/achiziţionarea containerelor cât şi colectarea propriu-zisă.

Vă sună cunoscut ? Cum gestionaţi deşeurile pe care le generaţi ?

Soluţia nostră pentru viitor

Trebuie să minimizaţi volumul de deşeuri generat. Comprimaţi deşeurile de carton / plastic, cu presa balotoare ce poate fi amplasata în imediata apropiere a sursei de deşeuri. Colectarea baloţilor astfel comprimati este mai facilă, mai puţin frecventă, astfel recucând semnificativ nivelul de cost.  

Prese de balotat uzate

Pe lângă presele de balotat noi Bramidan, vă punem la dispoziţie şi prese uzate cu o garanţie de 6 luni. Toate presele sunt revizuite şi supuse unei inspecţii complete, unor proceduri de completare cu ulei şi înlocuire a componentelor, acolo unde este cazul.
Imagini disponibile la cerere. Presa de balotat dorită poate fi rezervată timp de 48 ore.

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.