Skip containereSkip containere

Containerele pentru deşeuri sunt destinate transportului şi depozitării deşeurilor municipale şi industriale. Diferite modificări speciale permit utilizarea containerelor în alte scopuri (manipulare cu ajutorul macaralei pe şantierele de construcţii, unităţi de depozitare mobile etc.).

Containerele sunt relizate într-o varietate de modele în funcţie de utilizarea specifică. Acestea sunt manevrate cu ajutorul braţului hidraulic al autoultilitarei.

Containerele sunt acoperite cu un strat de vopsea anticorozivă şi un strat superior de vopsea în orice culoare RAL aleasa de client, de înaltă calitate. Tipurile selectate pot fi fabricate într-o variantă zincată la cald.

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.