Pagina de start

Rezumatul produselor noastre

Aflați mai mult despre societatea noastră

Despre firmă

ELKOPLAST CZ, s.r.o. este o societate cehă de producție cu peste 20 de ani de tradiție în domeniul produselor destinate colectării, sortării și transportării deșeurilor.

Printre produsele noastre recunoscute se numără și rezervoarele de apă de ploaie, rezervoarele cu pereți dublii pentru carbutanți diesel și lăzile pentru materiale antiderapante.

 

De ce să ne alegeți pe noi

Încă de la început, din anul 1991, am participat cu succes la târguri europene importante din domeniul produselor pentru gestionarea deșeurilor. Clienții noștri prețuiesc complexitatea sortimentelor noastre și calitatea superioară a produselor, precum și respectarea nevoilor profesionale individuale. Participăm periodic la cele mai însemnate târguri europene destinate gestionării deșeurilor.

Tehnologie

În cele patru unități de producție certificate ISO dispunem de tehnologii pentru roto-formarea materialelor plastice, producerea de fibră de sticlă și de tehnologii pentru producerea sudurilor de oțel (debitare și îndoire CNC, sudare prin procedeu MiG/MAG etc.).

 

Ce se întâmplă nou

Participarea la târguri

Ecomondo Rimini

Ecomondo Rimini

8.11. - 11. 11. 2022

O expoziție internațională importantă pentru Europa și Marea Mediterană în domeniul ecologiei și managementului deșeurilor.

Vizitați standul nostru B5/030.

Ifat Munich

Ifat Munich

30.5. - 3. 6. 2022

Expoziția de accesorii, tehnologii și servicii ecologice.

Accesați standul nostru A5 205/304.

Kontejner Principal European
al producătorului
Medaile Titularul certificatului
ISO 9001, 14001
Kamion Paneuropeană
Transport rutier