Varianta pentru transport pe calea ferată (ABR-ACTS)

ACTS (abrevierea pentru "Sistem de transport cu container Abroll") reprezintă un sistem de transport pentru combinaţia: transport rutier-transport feroviar. Containerele modificate în mod specific sunt transportate în vagoane speciale feroviare sau cu autoutilitare. Containerele sunt produse în conformitate cu standarde tehnice stricte.

 

Atunci când sunt transportate pe calea ferată, este utilizat un vagon cu platformă cu 4 axe, ce permite transportarea simultană a până la 3 containere. Containerele sunt aşezate pe platforme rotative. Transbordarea pe/de pe acest vagon este asigurată cu ajutorul unei autoutilitare dotate cu brat hidraulic.

Galerie foto

Daniela Bucur
Contactați reprezentantul nostru comercial!

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.