Varianta uşoară (ABR-WD)

Referitor la eficienţa transportului şi fluctuaţiile preţurilor materialelor, am proiectat şi producem containere cu greutate proprie redusa, încă din 2006. În prezent, oferim o gamă completă de containere cu capacitati ce variază de la 7 metri cubi la 40 metri cubi. Acestea sunt utilizate de numeroase companii din întreaga Europă. Designul structural şi numărul minim de îmbinări sudate garantează o rezistenţă extraordinară şi o durată lungă de utilizare a produsului.

 

Pentru a atinge cel mai bun raport greutate-încărcătură, utilizăm doar oţel de calitate superioară. Prin îmbinarea materialelor cu diferite caracteristici, suntem capabili să întrunim cerinţele specifice referitoare la economia operaţională, durata lungă de funcţionare şi preţul produsului.

Specificaţii:

  • în conformitate cu reglementările Germane (DIN 30 722) sau Franceze (NF R 17-108),
  • realizate din materiale de calitate superioară (cu cel puţin 40 % mai rezistente decât materialele uzuale),
  • profil superior robust,
  • stabilitate laterală asigurată de o ranforsare continuă,
  • îmbinare rotunjită dintre pereţii laterali şi partea inferioară şi margini ridicate ale plăcii inferioare.

Galerie foto

Daniela Bucur
Contactați reprezentantul nostru comercial!

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.