Stații de transfer

Stațiile de transfer servesc la reducerea costurilor de transport, prin compactarea deșeurilor, micșorând volumul acestora. Sunt compuse dintr-o unitate de presare, o pâlnie, containere atașabile și sistemul de transfer. După compactare, deșeul este transportat la incinerator, reciclare sau la groapa de gunoi.

Stațiile de transport sunt proiectate și construite pentru a corespunde tuturor normelor și pentru a asigura cel mai mare grad de siguranță pentru operator.

Printre elementele de siguranță se numără barierele, avertizare luminoasă, semnal optic/acustic și altele. Stația este operată de la panoul de control din cabina de comandă. Un alt panou este amplasat la unitatea de presare pentru operare și mentenanță.

Pentru clienții care nu au posibilitatea de a alimenta pâlnia de pe o rampă, oferim o dotare suplimentară a unității de presare, o „lingură“ aflată la nivelul solului care după umplere se ridică hidraulic și varsă deșeurile în pâlnie.

 

Galerie foto

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.