Cisterne mobile pentru depozitarea motorineiCisterne mobile pentru depozitarea motorinei

Cisternele marca ELKOPLAST sunt utilizate la depozitarea în siguranță și distribuirea controlată a motorinei și/sau altor produse petroliere. Sunt destinate firmelor ce necesită alimentare locală la preț de en-gros (ferme, plantații forestiere, minerit, companii industriale, etc.) Cisternele sunt disponibile și in versiunea pentru Bio-Diesel cât și Ad-Blue.

Cisternele FDC dispun de pereți dublii. Mantaua exterioară îndeplinește funcția de rezervor de avarie, fiind capabilă să acumuleze până la 110% din volumul cisternei interioare. Nefiind fixate pe sol nu necesită avize de amplasare. Sunt realizate din polietilenă stabilizată UV oferind astfel o durabilitate îndelungata - nu corodează.  Tehnologia avansată de producție elimină riscul eventualelor fisuri sau scurgeri. Toate modele satisfac normele exigente de securitate si de igienă pentru depozitarea materiilor inflamabile de clasa a III-a cu nivel de aprindere peste 55 ° C, fiind certificate în conformitate cu normativul EN13341. Instalația de distribuire este amplasată într-un spațiu încuiabil ce conține sistemul integrat de distribuție dotat cu pistol automat asigurând astfel protecția de supra-plin.

De ce să optați pentru cisternele noastre ? Cisternele mobile marca ELKOPLAST vă oferă multiple beneficii:

  • economisiți timp prin disponibilitatea în permanența a carburantului la locația Dvs.
  • economisiți bani prin achizitia en-gros a carburantului,
  • oferă controlul exact al consuului de carburant,
  • are o greutate proprie redusă, fiind asfel relocabil,
  • nu corodează, este rezistent la radiațiile UV și nu necesită vopsire,
  • nu sunt fixate la sol, astfel nu necesită avize de amplasament / construcție,
  • cisterna interioară este realizată dintr-o singura piesă, fără suduri / lipituri
  • echipamentul de distribuție este amplast într-un spațiu securizat și incuiabil,
  • oferă posibilitatea accesului controlat, de tipul multi-operatori.

Garanție: 10 ani pentru cisternă, 2 ani pentru echipamentul de distribuție (electric / electronic).

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.