Ax apometru 100/140

Axul contorului de apă, inclusiv trepte și capac. Construcția arborelui este complet autoportabilă și nu necesită betonare. Tot ce trebuie să faci este să-l așezi pe o bază compactată și să-l acoperi cu pământ sortat (fără pietre ascuțite sau alte obiecte). Datorită acestui fapt, costurile de construcție vor fi reduse semnificativ.

Arborele este realizat din material PE de prima calitate prin turnare rotativa. Constructia nu are suduri si nu folosim nici un material reciclat in productie. Arborele noastre nu se degradează de-a lungul anilor.

De asemenea, este inclusă o husă de siguranță pe jos la nivelul solului (flanșă + capac).

Avantaje:

  • turnare rotativă și fără cusături, deci fără risc de crăpare
  • rezistență datorită nervurilor orizontale complete
  • scari compozite antiderapante asigurand o siguranta mult mai mare in comparatie cu scarile conventionale integrate din PE.
Tip Diametru  Înălțime Greutate
Ax apometru 100/140 1140 mm 1537 mm 65 kg

 

Galerie foto

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.