Rezervoare îngropateRezervoare îngropate

Rezervoarele îngropate NEPTUN reprezintă metoda demonstrată şi testată de gestionare a apei pluviale şi a apelor reziduale. Acestea sunt realizate din polietilenă de înaltă calitate prin metoda de turnare rotativă (roto-formare) şi sunt disponibile în volume de 6, 10, 14, 18 şi 22 mc. Atunci când acestea sunt montate îngropate, nu necesită integrarea în beton, lucru ce reduce semnificativ costurile de amplasare/montaj. Acestea pot fi montate în nisip, pietriş şi argilă, de asemenea sub nivelul apei pluviale. Toate rezervoarele sunt complet independente şi forma lor este prevăzută cu nervuri ce asigură o rezistenţă excepţională.

Avantajele polietilenei în comparaţie cu alte materiale

  • instalare uşoară datorată greutăţii reduse a rezervorului,
  • întreţinere uşoară - PE este uşor de curăţat deoarece nicio substanţă nu aderă la aceasta,
  • rădăcinile pomilor din imediata apropiere nu pot trece prin polietilenă,
  • rezistentă la coroziune,
  • în comparaţie cu PP, rezervoarele din PE îşi menţin performanţele mecanice mai bine la temperaturi reduse (nu devin casante şi nu se pot fisura).

Aceste calităţi conduc la o durată lungă de viaţă şi o funcţionare fără probleme.

Aplicaţii

Rezervoare pentru colectarea apei pluviale

De ce să nu utilizaţi apa gratuită ? Puteţi economisi până la 50% din apa consumată în gospodărie !
Preţul apei creşte în mod constant în prezent. Utilizarea apei de ploaie reprezintă o metodă semnificativă de reducere a costurilor de funcţionare a clădirilor rezidenţiale şi a clădirilor destinate activităţilor de recreere. Această apă poate fi utilizată pentru udarea grădinii, spălarea autoturismelor, toalete sau spălarea hainelor (sistemul de apă utilitară şi cel de apă potabilă sunt separate). Puteţi economisi până la 50% din costul apei consumată în gospodărie. Mai mult decât atât, apa pluvială are un grad redus de duritate şi, prin urmare, nu cauzează depunerile de calcar din conducte şi echipamente şi reduce, de asemenea, consumul de detergent.

Fose septice

Fosele fără scurgere, cu capac blocabil, prevăzut peste sistemul de admisie sunt utilizate pentru colectarea apei uzate, care este eliminată cu ajutorul staţiilor municipale de tratare a apelor colectate din reţeaua de canalizare.

Puteţi consulta broşura în format PDF.

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.