Tocătoare de material lemnosTocătoare de material lemnos

Tocătoarele şi maşinile de mărunţit sunt utilizate pentru mărunţirea şi tocarea tuturor tipurilor de material lemnos (ramuri, copaci, deşeuri din lemn, arbuşti, deşeuri de grădină etc.). Materialul rezultat (aşchii de lemn) poate fi utilizat pentru a realiza straturi protectoare, compostare sau pe post de combustibil (peleţi, brichete).

Timberwolf produce maşini de tocat / mărunţit încă din 1984 iar în 1997 a devenit cel mai mare producător din Marea Britanie de maşini de tocat profesionale. Toate maşinile au fost proiectate cu cea mai mare precizie, opiniile clienţilor fiind luate în considerare iar detaliile fiind foarte atent realizate.

Gama noastră include tocătoare hidraulice robuste cu o capacitate de mărunţire  de 125-225 mm (cu şenile, tractate, cu autonomie proprie sau cu priză de putere) precum şi maşini mai mici cu gravitaţie (manuale, tractate sau cu priză de putere).

Tocătoarele cu şenile, tractate şi cele cu cădere gravitaţionala utilizează propria putere (motor pe benzină sau motorină), maşinile cu priză de putere folosesc puterea generată de motorul tractorului.

Consultaţi broşura în format PDF 

Aveți o întrebare despre produs?

Informațiile personale trimise prin acest formular servesc doar pentru a răspunde solicitării dvs. Politica de confidențialitate

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.