ELKOPLAST devine partener FEDEREC

ELKOPLAST devine partener FEDEREC

Suntem bucuroși să anunțăm că ELKOPLAST, principalul producător ceh de echipamente pentru colectarea, sortarea, transportul și procesarea deșeurilor, a devenit un nou partener al FEDEREC, organizația franceză pentru reciclare. Acest parteneriat este în conformitate cu strategia noastră pe termen lung de a sprijini economia circulară și dezvoltarea durabilă.

FEDEREC este cea mai mare organizație profesională de reciclare din Franța. Reprezintă peste 1.300 de companii care colectează, sortează, procesează și reciclează peste 200 de milioane de tone de deșeuri anual. FEDEREC oferă membrilor săi o gamă largă de servicii precum consiliere, instruire, informare și sprijin. De asemenea, FEDEREC promovează în mod activ interesele sectorului de reciclare la nivel național și european.

ELKOPLAST este mândru să se alăture acestei rețele prestigioase și inovatoare care reunește companii care împărtășesc valorile și viziunea noastră.

Credem că parteneriatul nostru cu FEDEREC și membrii săi ne va permite să lucrăm împreună pentru a folosi mai bine resursele și a proteja mediul. Sperăm că parteneriatul nostru ne va aduce beneficii reciproce și ne va deschide noi oportunități pentru dezvoltarea activităților noastre.

Setări de confidențialitate și cookie

Acceptând să partajați date, ne furnizați informațiile de care avem nevoie pentru îmbunătățiri, analize și marketing pe aceste site-uri web. De asemenea, sunteți de acord cu transferul de date către terți și în afara UE. Declarăm că informațiile furnizate de dumneavoastră sunt protejate împotriva utilizării greșite.