Istoricul companiei

Compania ELKOPLAST CZ, s.r.o. a fost înfiinţată în 1991. Iniţial, compania a activat în domeniul producţiei şi vânzării de tehnologii pentru managementul deşeurilor. Din acel moment, aceasta şi-a diversificat în mod treptat portofoliul de produse în alte domenii.

În 1991, am construit prima linie de producţie care a fost destinată exclusiv fabricării de containere din fibră de sticlă reciclată pentru deşeuri. În prezent, oferim o gamă largă de containere de la 300 până la 5000 litri în diferite forme pentru diferite scopuri, incluzând şi containere semiîngropate.

În 1997, compania şi-a mărit programul de producţie şi a început fabricarea de containere cu role. Pentru a spori capacitatea de producţie, am construit o fabrică de producţie în Bruntal, în 2001. Zona de producţie cu o suprafaţă generală de 29 mii m2 se află în zona industrială a oraşului şi producem peste 1500 bucăţi de containere pe an, cu diferite forme, conform dorinţelor clienţilor.

În 2008, am lansat linia de turnare rotativă (roto-turnare), care produce containere, rezervoare şi alte produse din polietilenă. Mulţumită acestei tehnologii moderne şi ecologice, am putut să ne extindem gama de containere şi să ne mărim capacitatea de producţie.

Incepând cu anul 2007 Elkoplast Cehia intră şi pe piaţa romanească prin Elkoplast Romania, cu dorinţa de a contribui la asigurarea eficacităţii şi fiabilităţii gestionării deşeurilor din Romania punând la dispoziţia clienţilor instrumente necesare pentru :

  • COLECTAREA, TRANSPORTUL ŞI DEPOZITAREA DEŞEURILOR
  • DEPOZITAREA MATERIALELOR ŞI MATERIILOR PRIME
  • ÎNTREŢINEREA DRUMURILOR PE TIMP DE IARNĂ
  • CONSTRUIRE CELULE LOCATIVE ŞI COMPLEXE DE LOCUIT

Având în vedere creşterea continuă a producţiei deşeurilor şi pretenţiile privind calitatea lor şi posibilitatile de sortare facilă, utilizând produsele noastre veţi reuşi să exploataţi mai bine spaţiul locurilor de colecare şi în acelaşi timp să amelioraţi aspectul estetic şi curăţenia acestor zone.

Avem încredere că vă veţi regăsi în viitor printre partenerii Elkoplast în acest proiect de amploare pe piaţa romanească şi vă trimitem alăturat prezentarea produselor noastre.

contactati-ne